خواص پودر پیاز

پودر پیاز یکی از محصولات پر طرفدار ما بوده که به علت آسان کردن آشپزی مورد اقبال قرار گرفته است این محصول از آسیاب کردن پیاز خشک بدست می آید.موارد مصرف این محصول به عنوان طعم دهنده غذا علی الخصوص کتلت و کباب استفاده میشود.
یکی از مشکلاتی که این محصول دارد گوله شدن آن است که آن هم به دلیل خالص بودن آن و چسبناک بودن آن می باشد که شما عزیزان با قرار دادن این محصول در ظرف در بسته و داخل یخچال مانع از گوله شدن آن شوید.
خواص پودر پیاز:
دارای ویتامین های A، B، Cو املاحی مانند کلسیم،سدیم و پتاسیم است.یک آنتی بیوتیک و ضد میکروب طبیعی است و به خوبی می تواند بسیاری میکروبهای بیماری زا را از بین برد. پیاز را داروی سرماخوردگی می دانند چون بسیار خلط آور است و با ایجاد سرفه موجب خروج اخلاط از سینه می شود.برای قلب و دستگاه گردش خون مفید است وا ز راههای مختلفی در کاهش بیماری های قلبی موثر است. به عنوان یک ماده ضد انعقاد خون به خوبی با لخته شدن خون مقابله می کند.به علاوه قند و کلسترول خون را به نحو قابل توجهی کاهش می دهد.افزایش دهنده میزان ترشح ادرار و خرد کننده ی سنگ کلیه است.

1 دیدگاه در “خواص پودر پیاز”

پاسخی بگذارید